Els Castellers de Vilafranca i la DO Penedès junts a les xarxes socials

Escrit per Castellers de Vilafranca
La DO Penedès i els Verds inicien una campanya de promoció de les diades castelleres on participa la colla. Les accions es faran als perfils de Facebook i Instagram de les dues entitats
instagram verdsDO

 

 

La DO Penedès i els Castellers de Vilafranca han iniciat una campanya a les xarxes socials, per a promocionar les diades on participa la colla vilafranquina aquesta temporada. Amb l’objectiu final de fomentar la presència de castellers i afeccionats a les diades, es pretén crear notorietat i interacció a les xarxes, mitjançant concursos, preguntes i fotografies.   


Aquesta nova acció és fruit de l’acord de col·laboració que es va iniciar fa uns mesos entre la Denominació Origen Penedès i els Castellers de Vilafranca. L’objectiu novament és enfortir el vincle entre les dues entitats. Tots els concursos i activitats promocionals es desenvoluparan i es presentaran als perfils de Facebook i d’Instagram, tant de la colla vilafranquina com de la DO Penedès. Els usuaris de les xarxes socials que hi participin, podran optar a premis com lots de vins de la DO Penedès, productes relacionats amb del món vinícola i altres sorpreses.


Les diades castelleres protagonistes de les xarxes socials
El funcionament de les diverses accions promocionals de Facebook i Instagram variaran en funció de la xarxa social. A Instagram els usuaris podran participar etiquetant les fotos de les actuacions castelleres a través del hashtag #ElsVerdsDOPenedès. A Facebook les accions es basaran en la interacció, a través de comentaris i mencions a les publicacions que els Verds facin a la seva pàgina. Tota la informació per a poder participar-hi, es pot trobar als perfils socials dels Castellers de Vilafranca i de la DO Penedès. 


Units també al món 2.0
Fa uns mesos que la DO Penedès i els Castellers de Vilafranca van iniciar una relació de col·laboració que va formalitzar-se amb la signatura d’un conveni el passat mes de juny. Aquesta unió té l’objectiu de fomentar la tradició cultural del món casteller juntament amb els vins Penedès, a través d’activitats i actes conjunts entre les dues parts com l’actuació a la Nit dels Xarel·los o les fotografies de la colla entre vinyes. Ara aquest acord també es visualitza en el món de les xarxes socials.Segueix-nos a »

Castellers de Vilafranca

Contacte i Contractació »

Carrer del General Prim, 11
"Cal Figarot"

+34 681 02 73 80

info@castellersdevilafranca.cat

Patrocinadors »

  Ajuntament de Vilafranca del Penedès la xarxa logo DO penedès  smp 2   
  sia biosca 2 munne mas tinell  sabadell  
Desenvolupament web per Indesai | Disseny web per FeedbackMP
Patrocinadors i Col·laboradors |
Manteniment Informàtic Barcelona | Posicionament Web
Avís legal | 2018 Castellers de Vilafranca tots els drets reservats
x